Lezing 23 januari – Longfonds

Onze vereniging, EHBO Vreeswijk en Longfonds hebben de handen ineen geslagen om onze leden weer een interessante lezing aan te kunnen bieden. ‘Leven met een longziekte in Nederland, wat betekent dat eigenlijk?’ zal het thema zijn van deze lezing.

In Nederland leven ruim 1 miljoen mensen met een longziekte. De meest voorkomende longziekten zijn astma en COPD (chronische bronchitis en longemfyseem).  Het Longfonds. voorheen Astma Fonds, behartigt in heel Nederland de belangen van deze groep.

Datum:  23 januari 2018
Locatie: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort 1 te Nieuwegein)
Tijdstip: 20:00 uur

Belangrijk, de lezing valt tegelijk met de herhalingsles van rood. De leden van rood die graag bij de lezing aanwezig willen zijn, kunnen aansluiten bij één van de andere herhalingen van dit lesblok op 9 of  16 januari.

Tot slot, de presentator is zelf longpatiënt, daarom het verzoek om bij de lezing geen sterke parfum, bodylotion, aftershave (etc) te dragen.